După 10 ani, timp în care și-a bătut joc de brăileni, firma care construia bazinul de înot a pierdut contractul!

Bazinul olimpic de înot de la Brăila a fost contractat în 2011, iar lucrările au fost demarate în 2015.

“Middane Invest Grup” SRL a ajus să fie o firma controversată, abonată la bani publici, având numeroase contracte cu statul român, unele din ele fiind subiecte care au ținut prima pagină a ziarelor din Cluj si București. Sancțiunile cu privire la întârzierea înregistrată asupra proiectului urmau să fie calculate după finalizarea bazinului de înot. CNI nu a precizat dacă firma va mai plăti sancțiuni.

„Am vizitat lucrările în iulie, și am impus un termen de o lună constructorului pentru a se mobiliza spre finalizarea lucrării. Acest termen a fost depășit. Vom rezilia contractul cu acest constructor pentru a putea avansa cu investiția după o nouă procedură de achiziție publică. Scopul Ministerului Dezvoltării este de a finaliza obiectivul și a-l preda în folosul comunității”, afirmă ministrul dezvoltării, Cseke Attila.

CNI va parcurge toate etapele în vederea preluării șantierului, stabilirea restului de executat și demararea unei noi proceduri de achiziție publică în vederea finalizării obiectivului de investiții.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry