FOTO și VIDEO: Parcări construite în locul garajelor, în cartierul Viziru! Vizită pe șantier!

Primarul municipiului Brăila, Marian Dragomir, a organizat o conferință de presă pe mai multe șantiere din Brăila, acolo unde sunt în desfășurare proiecte atât din bugetul propriu, cât și din fonduri europene.

Prima oprire a fost în cartierele Viziru – Radu Negru, unde au fost prezentate noile loturi de parcare, finalizate anul trecut, dar și șantierele care sunt în lucru acum.

”Azi ne-am deplasat la mai multe șantiere ale municipiului Brăila. Am plecat dintr-o zonă în care am demolat garaje pentru a realiza parcări moderne, spații verzi și trotuare. Apoi am mers într-o zonă în care lucrările la parcări s-au finalizat și am putut să tragem cu toții concluzia la cât de mult se poate deschide o zonă după eliminarea garajelor”, a declarat primarul Marian Dragomir.

Astfel, au fost prezentate locurile de parcare finalizate la blocurile B1, B2, B3 din cartierul Viziru. Odată cu modernizarea zonei, Garnizoana a intervenit pentru schimbarea gardului unității militare, iar aspectul total al zonei a fost modernizat complet.

În altă zonă din cartierul Viziru, au fost demolate un număr de 21 de garaje inestetice, iar în locul lor proiectul prevede construirea unui număr de 89 de locuri de parcare.

În cartierul Radu Negru se lucrează la asfaltarea străzilor, a trotuarelor și înlocuirea bordurilor.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry