Grădinițe și școli reabilitate cu fonduri europene! Primarul a anunțat și extinderea Școlii nr. 23 – ”Mihai Eminescu”, cu un nou corp de clădire!

O mare parte a grădinițelor din municipiul Brăila au beneficiat de fonduri europene și și-au schimbat complet aspectul. Municipalitatea a pregătit proiecte pentru restul unităților de învățământ, care au nevoie de reabilitare, prin PNRR.

”Pe zona de învățământ/grădinițe avem Grădinița nr.36 ”Furnicuța”, care este în execuție 80%, Grădinița nr.47 ”Pinochio” este în recepție și arată foarte bine, Grădinița nr. 48 ”Luceafărul”, cred că va fi cea mai frumoasă din grădinițele reabilitate, au și un designer forte priceput pe zona de exterior(…) La Grădinița nr. 60 și internatul Liceului cu Program Sportiv am făcut recepția, la Grădinița nr. 18 suntem în avizare ca urmare a unor lucrări impuse de ISU. La Școala ”Mihai Viteazul” la fel, ISU a solicitat un acces suplimentar care nu se poate realiza și vom justifica acest lucru. La Școala ”Mihai Eminescu” s-a stabilit proiectantul și este acum în curs de finalizare a proiectului(…)”,

a declarat primarul municipiului Brăila, Marian Dragomir.

Școala nr. 23 ”Mihai Eminescu” se va extinde cu un nou corp de clădire care va fi construit chiar în curtea imobilului. Primarul spune că unitatea de învățământ nu mai face față cererilor venite din partea părinților, care își vor copiii înscriși la această școală.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry