”Înființare parc fotovoltaic pentru consumul propriu al UAT Măxineni” – a fost depusă cererea de finanțare!

Valoarea totală a proiectului este de 1.994.367 lei. Panourile vor fi de tip monocristalin, cu o putere de 650W și 132 celule. Durata de viață a panourilor este de 25 de ani, iar puterea totală de 250kW.

Comuna Măxineni a depus cererea de finanțate pentru proiectul ”Înființare parc fotovoltaic pentru consumul propriu al UAT Măxineni”, în vederea obținerii finanțării în cadrul apelului de proiecte privind Sprijinirea investițiilor în noi capacități de producere a energiei electrice produsă din surse regenerabile pentru autoconsum pentru entități publice, din cadrul „Programului-cheie 1” Surse regenerabile de energie și stocarea energiei din Fondul pentru Modernizare.

”Investiția se va realiza pe o suprafață de 128.200 mp în intravilanul comunei Măxineni, iar proiectul cuprinde toate lucrările necesare pentru racordarea parcului la drumul de acces. Prin implementarea proiectului pentru surse fotovoltaice, se dorește generarea de  energie pentru consumul clădirilor publice și iluminatul public din comuna Măxineni”, a transmis primarul comunei, Ionuț Postolache.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry