Marele fotbalist, consilierul Drogeanu, nu știa că în Brăila există un Club Sportiv Municipal, condus de colega lui de partid Anamaria Necoară!

Consilierul liberal Alexandru Drogeanu s-a făcut de râs în ultima ședință de Consiliu Local Municipal. Acesta a propus ca amendament la buget înființarea unui club sportiv municipal care să fie în subordinea Primăriei.

Nici după ce primarul Marian Dragomir i-a explicat că există riscul unei duble finanțări, ținând cont de faptul că în Brăila există deja un Club Sportiv Municipal, Drogeanu nu a înțeles că este vorba de clubul pe care îl conduce colega lui de partid, Anamaria Necoară, și făcea referire în continuare la clubul de handbal.

În lipsa unui proiect fundamentat în ceea ce privește înființarea unui nou club, care presupune o organigrama, salarii, echipamente sau sediu, Drogeanu s-a încăpățânat să se supună la vot propunerea sa de amendament, doar în scop politic, să arate că liberalii vor iar restul se opun.

Drogeanu a avut la dispoziție un an de zile, de la aprobarea bugetului pe 2022, să se ocupe de întocmirea unui proiect de hotărâre foarte bine fundamentat, și care repet ar fi putut fi susținut inclusiv de presa locală, însă liberalul s-a mulțumit să născocească pe loc amendamente la buget, uitându-se spre aparatul administrativ pentru ajutor, atunci când situația l-a depășit.

Așteptăm cu interes bugetul pe 2024, unde printre propuneri sperăm să fie și o stație de încărcare a OZN-urilor, pentru că… de ce nu?

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry