Moș Crăciun a venit cu un părculeț nou pentru copiii din Baldovinești! Investiția se ridică la peste 2,5 milioane de lei!

  • Proiectul a fost finanțat prin Programul Operațional pentru Pescuit și Afaceri Maritime – POPAM

Luni, 18 decembrie, a fost inaugurat centrul de agrement din localitatea Baldovinești, finanțat prin fonduri europene. La eveniment au participat primarul comunei Vădeni, Coman Stanca, viceprimarul Petrică Cenca, prefectul Iulian Timofei și președintele Consiliului Județean Brăila, Iulian Chiriac.

”Astăzi inaugurăm o nouă investiție la nivelul comunei, în satul Baldovinești, un centru de agrement pentru copii, centru pe care noi l-am realizat pe fonduri europene. Astfel, am putut să înfăptuiesc o dorință a copiilor și a părinților. M-aș bucura dacă tot ceea ce se vede în acest moment aici se va păstra cu sfințenie.

Pentru că suntem în pragul sărbătorilor de iarnă eu vă doresc multă sănătate și să aveți spor în tot ceea ce veți face dumneavoastră, pentru 2024”, a transmis primarul comunei Vădeni, Coman Stanca.

Amenajarea centrului de agrement a constat în:

  • realizarea spațiilor de joacă pentru copii (dotate cu complexuri de joacă cu tematică acvatică),
  • amenajarea unui teren de joc multisport, cu suprafața de joc acoperită cu gazon sintetic, împrejmuit cu gard de plasă astfel: plasa de sârmă oțel zincat până la 3m, cu stâlpi din țeavă de 50x100x4cm cu înălțimea de 6m și poartă de acces de 1,80×2,10m. Terenul va fi acoperit cu plasă de poliamidă fixată cu cabluri de oțel de 10mm;
  • realizarea spații dotate cu mese de șah și table, mese pentru tenis de masă precum și aparate de fitness,
  • realizarea de alei pietonale (pavele betonate),
  • realizarea spații verzi și plantarea de material săditor,
  • instalarea unor grupuri sanitare ecologice automate (SMART) inclusiv pentru persoane cu dizabilități;
  • împrejmuirea imobilului,
  • dotarea cu mobilier urban, respectiv băncuțe și coșuri de gunoi selectiv.

Parcul are o tematică acvatică, cuprinde aparate de fitness, mese de tenis, șah și table. Este monitorizat video în permanență și dotat cu un grup sanitar. Tot aici a fost construit un teren de joc multisport, pentru fotbal sau tenis de câmp.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry