Prefectul Brăilei ignoră declarațiile lui Iohannis și hotărârile Guvernului care l-a pus în funcție! Brăilenii nu au voie să iasă din casă, după ora 22.00!

Încă o gafă făcută de prefectul Brăilei, USR-istul Nicușor Ciocan, care sfidează declarațiile președintelui Iohannis și hotărârile Guvernului care l-a pus în funcție. Ciocan a semnat astăzi o Hotărâre de CJSU prin care brăilenii sunt ținuți în continuare în casă, după ora 22.00.

Hotărârea o găsiți pe site-ul instituției – https://br.prefectura.mai.gov.ro/ – Secțiunea ”Ordinele prefectului” – Situații de Urgență.

Încă de la începutul mandatului prefectul Nicușor Ciocan a aplicat Legea după bunul plac, a omis lucruri foarte importante la completarea declarațiilor de avere și interese, sfidând astfel legislația în vigoare. Prefectul nu a avut o comunicare eficientă cu brăilenii pe perioada stării de alertă și nici nu a colaborat cu subprefecții și inspectorii din cadrul instituției pe care încă o conduce. Brăila, la momentul actual, este singurul județ din țară în care presa locală nu este informată oficial de hotărârile luate în Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, deși, la începutul anului, toate instituțiile mass-media au fost acreditate.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry