Președintele CJ, Iulian Chiriac: ”Girul nostru este podul peste Dunăre și conexiunea cu viitoarea autostradă a Moldovei”

Întrebat în ultima conferință de presă despre declarațiile fostului ministru al Transporturilor, Cătălin Drulă, care intenționa să renunțe la două drumuri expres, în ciuda faptului că s-au plătit aproximativ 30 de milioane de lei pe studii de fezabilitate, președintele Consiliului Județean, Iulian Chiriac spune că Master Planul a fost aprobat iar orice modificare a acestuia va ține în loc investițiile.

În primul rând, domnul ministru al Transporturilor, trebuia să se uite pentru că la Bruxelles este aprobat un Master Plan de de Transport care cuprinde două drumuri expres: Brăila – Focșani și Brăila – Buzău. Venim noi acum cu al treilea să ne dăm mari? Nu mai putem să întoarcem lucrurile acestea…

Păi noi suntem nebuni? Vrem să mergem de la Brăila la București și mai ocolim încă 100 de kilometri? O nebunie totală…

Girul nostru este podul peste Dunăre și conexiunea cu viitoarea autostradă a Moldovei prin cele două drumuri expres: Brăila – Focșani și Brăila – Buzău”, a declarat președintele Consiliului Județean, Iulian Chiriac.

Prezent la Brăila, pe șantierul podului peste Dunăre, fostul ministru al Transporturilor, Cătălin Drulă, a spus că cele două drumuri expres, care leagă Brăila de Focșani și Buzău, nu sunt fezabile și există riscul să nu fie finanțate. Asta după ce CNAIR a cheltuit aproximativ 30 de milioane de lei pe studii de fezabilitate.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry