Primarul Dragomir îi răspunde lui Canciu: ”După ce a fost prins cu copy/paste în CLM acum se pricepe și la asfaltări. Așa se întâmplă când toți papagalii vorbesc despre vulturi!”

În cadrul unei conferințe presă, care a avut loc luni dimineață, primarul municipiului Brăila, Marian Dragomir, a fost întrebat de asfaltările care au avut loc pe Strada Plevnei, acolo unde covorul asfaltic a fost turnat peste piatra cubică.

Edilul spune că pe străzile Deltei și Cazasului a fost turnat covor asfaltic peste piatra cubică iar după 3 ani carosabilul este impecabil.

”O să vă transmit o imagine în care se vede că pe strada Plevna a fost și înainte, pe anumite porțiuni, covor asfaltic, turnat exact peste piatra cubică. Nu suntem în zona centrului istoric, ca să avem o astfel de discuție”, a declarat primarul municipiului Brăila, Marian Dragomir.

Cât despre preocupările consilierului liberal cu privire la asfaltările din municipiu, Dragomir a transmis: ”După ce a fost prins cu copy/paste în CLM acum se pricepe și la asfaltări. Așa se întâmplă când toți papagalii vorbesc despre vulturi!”