Primarul Dragomir: ”Pe străzile principale se circulă fără probleme! Azi societățile de deszăpezire și-au luat revanșa! Azi pot primi felicitări!”

Utilajele celor trei operatori de salubritate din municipiul Brăila au fost la datorie, încă de noaptea trecută, astfel încât circulația rutieră se desfășoară azi în condiții de iarnă. Primarul municipiului Brăila, Marian Dragomir spune că utilajele au intervenit deja pe arterele principale iar acum se acționează cu material antiderapant pe străzile secundare.

Pe străzile principale se circula fără probleme. Acum sărărițele intră și pe străzile secundare. Azi societățile de deszăpezire și-au luat revanșa. Azi pot primi felicitări în loc de amendă!”, a transmis primarul Marian Dragomir.

Operatorii sunt pregătiți cu câte trei utilaje fiecare, pentru intervenții în caz de urgențe, iar parcul auto complet constă în:

  • Brai-Cata 81 de utilaje
  • ECO 84 de utilaje
  • RER 47 de utilaje

În ceea ce privește stocurile de sare, în total, Brăila s-a pregătit cu 597 to., după cum urmează:

  • ECO – 50 to sare prin Brai-Niță SRL, cu posibilitatea de achiziționare până la 3000 to, livrate de Vector Impex SRL
  • RER – 347 to sare în baza proprie și încă 1000 to prin convenție cu un furnizor local
  • Brai-Cata – 200 to de sare în baza proprie, societatea fiind în curs de contractare a necesarului pentru întreg sezonul.

În ceea ce privește resursele umane pentru operațiuni manuale, conform datelor furnizate de SUPAGL Brăila, cei trei operatori din municipiul Brăila au împreună 125 de angajați pregătiți să intervină pe trotuare și căi pietonale.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry