Sprijin pentru legumicultori! Prefectul Timofei s-a implicat în îmbunătățirea condițiilor de asigurare a apei pentru irigații!

Prefectul județului, Iulian Timofei a avut astăzi o întâlnire cu primarii din comunele Jirlău și Vișani, care au solicitat sprijin, în numele legumicultorilor din zona bazinului legumicol, pentru îmbunătățirea condițiilor de asigurare a apei pentru irigații.

La discuții a fost invitat să participe, ca specialist, și directorul structurii locale a Agenției Naționale de Îmbunătățiri Funciare, Vasile Turcitu. Reprezentantul ANIF a dat asigurări că nu există probleme pe linia sa de competență în asigurarea apei pentru irigații în zonă.

”Am luat decizia de a informa, mai departe, conducerea Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, context în care Instituția Prefectului Județul Brăila a transmis o adresă în acest sens către instituția amintită. Tratăm cu maxim interes problemele ridicate de către comunitățile locale și facem toate eforturile pentru a le veni în sprijin cu scopul identificării soluțiilor ce se impun”, a transmis prefectul județului, Iulian TIMOFEI.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry