Stadiul lucrărilor la proiectul de modernizare a Stadionului Progresul! Dragomir: ”Constructorul are deja autorizația pentru demolare!”

Prin intermediul Asociaţiei Judeţene de Fotbal Brăila, între Federaţia Română de Fotbal (FRF) şi Primăria Brăila s-a semnat un protocol de colaborare în vederea realizării unui proiect prin care stadionul Progresul să fie reabilitat.

Valoarea proiectului este de aproape 1 milion de euro, iar durata de realizare este de 18 luni. În mare, investiția se axează pe refacerea suprafeței de joc prin montarea de gazon sintetic, refacerea împrejurimilor, inclusiv a tribunei, amenajarea unui grup sanitar pentru spectatori.

Se modernizează Stadionul Progresul, licitația pentru proiectare este finalizată, licitația pentru execuție este finalizată. Constructorul are deja autorizația pentru demolare, în momentul de față, urmând să o primească ulterior și pe cea pentru modernizare. Se modernizează tot stadionul din punct de vedere al tribunelor, a spațiului de joc. Trebuie să vedem dacă Federația Română de Fotbal va onora promisiunea și contractul încheiat cu Primăria Municipiului Brăila și ne vor dona dânșii suprafața de joc sintetică, care să fie așezată pe infrastructura realizată de constructor, sau va fi nevoie să o montăm pe cheltuiala Primăriei.

Acolo, la intrare sunt niște clădiri, niște vestiare, toalete, total insalubre, inadecvate, care nu mai îndeplinesc condițiile actuale. Acestea vor fi demolate. Se va mderniza clădirea din spate, care este cu etaj și sala de sport”, a declarat primarul municipiului Brăila, Marian Dragomir.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry