Veronica Macri ocupă de astăzi funcția de subprefect al județului Galați!

Foto: Brăila Chirei

În perioada 2004-2007 Veronica Macri a ocupat prin interimat postul de director al Direcției de Muncă și Protecție Socială, după ce social-democratul Doru Damian, care conducea instituția la acel moment, s-a autosuspendat din funcție, odată cu preluarea mandatului de consilier.

Doru Damian a revenit asupra deciziei și a depus o cerere de încetare a raportului de serviciu de la Direcția de Muncă și Protecție Socială Brăila. Aceasta a fost aprobată în 2008 de conducerea MMFES, care a emis ordinul eliberării din funcție pentru ambii directori, și pentru cel autosuspendat, și pentru cel interimar. Ulterior, Macri a ocupat funcția de de director coordonator al Agenţiei Judeţene pentru Prestaţii Sociale Brăila.

Veronica Macri a fost subprefect al județului Brăila în 2010 și membru al Partidului Democrat Liberal, la data numirii. L-a înlocuit la acea vreme pe jurnalistul Dorian Stoianovici, care era reprezentant al CNA în teritoriu şi a fost detaşat pe funcţia de subprefect pentru şase luni. Macri a ocupat această funcție până în luna mai 2012, când a fost demisă de Guvernul Ponta.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry