VEȘTI BUNE! Serviciul Lucrări Întreținere din cadrul CJ Brăila are de astăzi un sediu nou!

Pentru o intervenție rapidă în județul Brăila, Consiliul Județean a decis înființarea centrului de comandă al Serviciului de Lucrări și Întreținere în orașul Ianca. Astfel, se dorește reducerea timpilor de intervenție pe drumurile județene din Brăila.

”Am decis ca centrul de comandă al acestui serviciu să fie la Ianca, orașul fiind zona centrală a rețelei de drumuri județene. Astfel, se va interveni rapid pentru tot ceea ce înseamnă întreținerea comună a drumurilor administrate de Consiliul Județean, plombare, marcare, colmatarea fisurilor și crăpăturilor, curățarea acostamentelor, cosirea vegetației, etc.

Suntem pregătiți cu proiecte de infrastructură pentru încă 2 drumuri județene care necesită modernizare urgentă iar dacă aceste proiecte vor fi aprobate spre finanțare, județul Brăila nu va mai avea niciun kilometru de drum cu piatră sau neasfaltat. Avem în administrare 605 km de drum și am reușit să modernizăm aproape în totalitate infrastructura rutieră județeană cu bani din fonduri europene, bani guvernamentali dar și din surse proprii”, a transmis președintele Consiliului Județean, Iulian Chiriac.

Cu peste 600 de kilometri de drum județean în administrare, Consiliul Județean și-a luat toate măsurile necesare astfel încât intervențiile să fie rapide și eficiente.

”Serviciul Lucrări și Întreținere are 15 angajați și are în dotare 6 autoutilitare, tractor, buldoexcavator, compactor, mașină de marcaj, utilaje necesare pentru ca activitatea să se desfășoare în condiții optime.

Sediul de la Ianca are 5000 mp, teren pus la dispoziție de Primăria Ianca și o suprafață construită de aproximativ 900 mp, garaje unde pot fi reparate simultan 6 utilaje, ateliere și spații de depozitare, birouri, etc.”, a mai declarat președintele Consiliului Județean.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry