A tras Cîțu un vânt și Boboc a sărit să-l prindă! Secretarul de stat, taxat de cetățeni după ce a declarat că: ”2021 a  fost cel mai bun an economic al României!”

După ce majoritatea românilor s-au închinat la declarația fostului premier Florin Cîțu, care ne spunea mândru, la televizor, că 2021 a fost cel mai bun an din istoria României, încă secretarul de stat, Cătălin Boboc, a prins gogoașa și a dat-o mai departe pe Facebook.

Comentariile cetățenilor care trăiesc în realitatea de astăzi, cu salarii mizere, facturi astronomice și fără o siguranță pe termen mediu și lung, au curs lanț.

”Execuția bugetara confirmă că 2021 a  fost cel mai bun an economic al României , cu cea mai rapidă revenire din criza globală: deficit sub cel planificat, venituri și investiții în creștere(…)”, a transmis Cătălin Boboc pe pagina de Facebook.

Au urmat zeci de comentarii în care cetățenii îi cereau liberalului să revină cu picioarele pe pământ.

Mulți dintre cei care au comentat se întreabă pe bună dreptate dacă secretarul de stat Cătălin Boboc se afla în deplinătatea facultăților mintale când a distribuit aceste afirmații. Noi știm însă că Boboc, fără sprijinul organizației locale, trebuie să pupe inelul lui Cîțu, până îi schimbă culoarea. Alternativa ar fi să-și schimbe el culoarea… politică!

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry