Boboc, despre scăderea natalității: ”Împreună, vreau să schimbăm aceste lucruri!”

Prezentarea candidatului PNL la președinția Consiliului Județean, care a fost transmisă prin email, s-a dovedit a fi la prima citire cel puțin dubioasă. Cătălin Boboc promite să rezolvăm împreună problema natalității în Brăila. Eu sper că a fost vorba doar despre o nefericită alegere a cuvintelor deși, când ai firme sonore în consultanță, care te sprijină, astfel de greșeli nu ar trebui plătite.

Ce mai spune Boboc… se laudă că a ales să se implice în viața publică de la 27 de ani. 27 de ani? Da ce ați făcut domnu fost prefect până atunci? Păi acum abia înțeleg, și se leagă, cum de nu concepeți ideea de echipă, colectiv, organizație… colegi. Nu ați trecut ca un politician redutabil prin toate etapele vieții politice. E drept că nu vă văd suflând în baloane, sau aplaudând cu entuziasm discursuri pe care nu le înțelegeți.

După o scurtă lecție de istorie, Boboc începe să se mire, ba că Dunărea curge de la stânga la dreapta, ba că vântul suflă prin sprânceană… păi domnu fost prefect, ați fost senator! Patru ani! Un mandat! Unde sunt investitorii ăia pe care i-ați direcționat spre Brăila? Că nu îi vedem!

Care sunt realizările din ăștia patru ani care vă validează acum să veniți în fața electoratului brăilean pentru a cere alt vot? De data asta mai aproape de casă.

Apoi, în final, urmază sloganul: ”Mândri, din nou de Brăila noastră!”. Eu recunosc că nu le am deloc cu virgulele… dar văd că nici dumneavoastră! Măcar avem un lucru în comun!

Ceea ce vreau să vă întreb este când mai exact ați fost dumneavoastră personal mândru de Brăila, de nu mai sunteți acum? Pe vremea răposatului Cibu? HA!

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry