Boboc(-ul) de Ianca, la final de carieră politică! La PNL Brăila, mai devreme sau mai târziu, toți bobocii ajung gâște!

Se stinge încet lumina în cariera politică a lui Adin Boboc, candidatul Partidului Național Liberal la primăria orașului Ianca.

Bobocul de Ianca a devenit ”celebru” după ce și-a manifestat public îngrijorarea față de nevoile fiziologice ale fostului prim-ministru Ludovic Orban, aflat în vizită în județul Brăila. Candidat PNL și la alegerile din 2020, Adin Boboc este cel care, în campania alegerilor locale, a declarat în fața lui Orban: ”Am avut emoții pentru că vine primul-ministru la Ianca și nu avem o toaletă la care să aibă acces, noroc că și-a făcut nevoile la Șutu”.

Dacă în 2020, Fănel Chiriță i-a dat lecții liberalului în campania electorală, la alegerile de duminică, Ionel Epureanu îl va transforma într-o veritabilă gâscă, fără ouă de aur, că alea sunt la Cireșu, îngropate în conducte.

De altfel, Adin Boboc a recunoscut singur că tot ce îl leagă de orașul Ianca este adresa din buletin: ”Singura mea legătură cu Ianca este domiciliul”.

Supărat după alegerile din 2020, când Boboc a pierdut lamentabil alegerile în Ianca, acesta a dat vina pe electorat, spunând că oamenii au ales. Sigur, cetățenii sunt vinovați că Partidul Național Liberal vine în fața electoratului cu specimene de candidați care nu sunt votați nici de propriile familii. Nu are nicio legătură cu faptul că liberalii nu reușesc să-i convingă pe locuitorii orașului Ianca că sunt capabili să administreze orașul.

Probabil, și în 2024, tot cetățenii vor fi de vină că Partidul Național Liberal nu a reușit să vină cu un alt candidat decât cel pe care l-au masacrat în 2020.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry