Brăila, fără prefect și fără șef la Poliție! Un alt conflict sângeros a generat trei victime! Premierul este în campanie și dansează prin școli!

Au trecut doar câteva săptămâni de când trei bărbați au ajuns în spital, în urma unui conflict violent, în Brăila! Indivizii au folosit arme albe, iar un autoturism a fost distrus. Atunci, Poliția ne comunica că cei implicați ar fi folosit ”obiecte contondente”. Pentru conducerea IPJ Brăila nu mai există arme albe și nici obiecte tăietoare/înțepătoare. Nu… Brăila și-a câștigat denumirea de ”orașul cuțitarilor” pentru că toți se bat cu ”obiecte contondente”.

Astăzi o altă răfuială a avut loc în mijlocul zilei!  Atenție, urmează imagini șocante!

Conflictul a avut loc pe strada Râmnicu Sărat între doi tineri cu vârste de 29, respectiv 24 de ani. După ce s-au agresat reciproc, fratele celui mai mic, aflat la volanul unui autoturism, l-a lovit intenționat cu maşina pe tânărul de 29 de ani, acroşând şi gardul unui imobil de pe strada Cazasului, din cartierul Lacu Dulce.

În urma conflictului, toți cei trei bărbați implicați au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale. Șoferul, în vârstă de 36 de ani, a fost condus apoi la Poliție pentru audieri.

Imaginile obținute în exclusivitate de Debrăila.ro arată cum tânărul l-a lovit intenționat.

Brăila – sat fără câini!

Din ianuarie 2020 conducerea Inspectoratului Județean de Poliție este asigurată prin interimat. Probabil ăsta este motivul pentru care toate armele albe au devenit obiecte contondente. Pe nimeni nu interesează că brăilenii nu mai sunt în siguranță ziua, în amiaza mare, cât timp situația prezentată de Poliție este roz!

Colac pe pupăză, Cîțu ne lasă și fără prefect. Nu că ar fi fost vreo somitate domnul Ciocan, dar asta arată nivelul de interes și implicare al Guvernului LIBERAL. Am înțeles, Brăila este un oraș PSD-ist și chiar dacă unii spun că așa trebuie să rămână, brăilenii sunt tot români și dacă tot nu vedem bani de la bugetul statului( a se vedea sumele primite la rectificări) măcar să ne asigurați un minim de securitate. Domnule Cîțu, vă așteptăm la Brăila! Ziua, în amiaza mare… aveți curaj să mergeți pe stradă?