Dacă nici liberalii nu-l vor pe Popa, de ce l-ar vrea brăilenii?

Întrebarea vine după ce consilierul local Ionel Alexandru i-a cerut demisia astăzi deputatului de la Cireșu ”din respect pentru cei care au murit pentru LIBERTATE!. Liberalilor adevărați, nu cei făcuți la ”apelul bocancilor”, le-a stat în gât, pe bună dreptate, valul de PSD-iști racolați de președintele PNL Brăila.

Cum le-o fi picat vechilor primari când și-au depus candidatura alături de liberalii din eșalonul doi, în timp ce conducerea PNL ținea de mână primarii furați de la PSD? Dar cum o fi să o vezi pe vitamina Bordea Daniela și pe timida de Ioniță Steluța în primele rânduri la ședințele PNL? Dar pe Alexandru Micu făcând prezența liberalilor?

Noi înțelegem mișcarea lui Popa, care nu a avut nicio legătură cu alegerile locale ci cu cele parlamentare. Deputatul a vrut să fie convins că va câștiga un nou mandat fără să mai stea la redistribuire. Popa nu a luat în calcul faptul că, aducând atât de mulți PSD-iști în PNL, îi va îndepărta pe liberalii care au pus bazele partidului la Brăila.

Și revenim la întrebarea dacă nici liberalii nu îl mai vor, ăia care l-au pus fiind primii care au plecat, de ce l-ar vrea brăilenii? Ce are el și nu au alții? Păi, are o declarație de avere impresionantă pentru un simplu tânăr de la țară, așa cum îi place lui să se alinte. Cu tatăl primar de-o viață și o familie care i-a asigurat viitorul, deputatul își permite astăzi să cumpere orice, chiar și oameni. Cu cititul ne-a convins, mai rămâne să ne spună când ajunge și doctor, iar bătaie știe, că nu degeaba a fost poreclit de contracandidați ”bătăușul de la Cireșu”.

Când îți cumperi loc de deputat și apoi ajungi și președinte al PNL Brăila, ajutat de circumstanțe și personaje care au dat bir cu fugiții, după ce i-au luat banii, normal că ajungi să crezi că poți deveni oricând, oricum și oriunde, orice. Cu toate astea nu are Popa bani cât pot vota brăilenii!

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry