De la 1 septembrie, Cătălin Canciu va ocupa funcția de șef al ISJ! PNL Brăila i-a asigurat postul pentru 25 de zile!

Visul lui Canciu s-a împlinit! Se întoarce la conducerea Inspectoratului Școlar, cel puțin până la data de 25 septembrie, când vor avea loc alegerile în PNL, iar viitoarea conducere va trebui ”unsă” din nou, cu toate ”alifiile”, pentru a-l ține în funcție până când cade guvernul.

Eu, în locul lui Popa, aș juca și funcția de secretar de stat. Păi nu i-ar sta mai bine PNL-ului la Brăila cu un prefect, decât cu un boboc îndrăgostit? Zic și eu… nu ar strica să meargă la negocieri.

Cât despre ceea ce se întâmplă în PNL, la nivel național, este identic cu ceea ce s-a întâmplat la alegerile din Brăila, doar că deciziile se iau la o scară mult mai înaltă. Sătui de vechii liberali care își impuneau ”dorințele” pe locuri eligibile, PNL Brăila a votat un tânăr cu puțină experiență politică, fără să ia în calcul faptul că tinerețea e guvernată de ambiție și curaj. Mulți au crezut că îl vor putea manipula pe tânărul deputat, așa cum mulți cred că îl vor putea manipula pe Cîțu… vom vedea la final ce va mai rămâne din PNL și cine va mai rămâne în funcție.

Nu îmi fac griji pentru Popa… Cîțu nu va renunța la un deputat, dar ”alifiile” alea trebuie să fie puternice ca să păstreze vii idealurile unui tânăr curajos!

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry