Deputatul de la Cireșu vrea să se bată cu Cîrligea în 2024! Să-i spună cineva, dacă nu s-a auzit până la Cireșu, că PNL e pe locul 3!

La ultima întâlnire cu simpatizanții PNL(pentru că asta au ajuns să fie conferințele de presă) deputatul de la Cireșu s-a lăsat dus de val și și-a imaginat cum ar fi ca partidul SRL pe care îl conduce să ajungă în finala alegerilor locale.

Acest semizeu liberal, care nu reușește să țină PNL la două cifre în sondaje, crede că va ajunge în 2024 să se bată cu AUR, care probabil până atunci va fi condus Florin Cîrligea.

Consilierii personali ai deputatului de la Cireșu, cei care mai nou curtează în numele PNL șefi ai instituțiilor publice, au uitat să-l anunțe pe acest semizeu al lor că PNL nu mai este de ceva vreme pe locul doi în sondaje. Oricât ar vrea ”bătăușul de la Cireșu”(n.r. așa cum a fost numit în spațiul public de adversarii politici) să intre în lupta finală cu Florin Cîrligea, AUR se va bate cu PSD, la Brăila.

”Îi urez succes, ne vedem în 2024 și vom vedea atunci la alegerile locale cine este mai bine pregătit, el sau eu. Vedem cine va câștiga alegerile locale, eu sau el”, a fost declarația halucinantă a deputatului de la Cireșu, care se vede învingător la alegerile locale din 2024.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry