Gata! Ciubuc a găsit motiv să nu voteze moțiunea PSD! S-a ofticat că vizirenii nu au prins drag de AUR!

Sursa foto: Facebook

Ar fi râs, dacă nu ar fi de plâns! Deputatul AUR este supărat foc! Dar nu e supărat că a făcut o campanie foarte proastă la Viziru și nici că A(i)ur-iștii lui nu au reușit să convingă vizirenii. NU! Ciubuc căuta un motiv pentru care să saboteze moțiunea PSD și l-a găsit: pierderea alegerilor la Viziru!

Am fi înțeles supărarea lui Ciubuc dacă AUR s-ar fi clasat pe locul 2. Am fi înțeles, poate, și dacă ar fi fost cât de cât aproape de locul 3… dar AUR a obținut la Viziru 280 de voturi – 10,16% – la un electorat care nu ar fi trebuit să le facă probleme.

”PSD este campionul la cumpărat voturi şi la Viziru. Campion la furt și hoție, la flotanți. La cărat oameni la vot. La minciuni. De aceea, eu mă gândesc serios dacă să votez sau nu moțiunea lor (PSD) de cenzură, împotriva Guvernului Câțu, chiar dacă şi PNL a cumpărat voturi, PSD+PNL aceeaşi mizerie.

Mulțumesc oameni de AUR, patrioților care nu v-aţi vândut sistemului”, a declarant deputatul Ciprian Ciubuc, pe Facebook.

Domnule Ciubuc, înainte să aruncați cu noroi în oamenii care știu să facă politică și să ducă o campanie electorală, poate ar trebui să vă uitați mai bine în ograda dumneavoastră! Alegerile locale nu sunt același lucru cu cele parlamentare! Nu cred că este nevoie să vă aduc aminte cum ați ajuns deputat, sau câți brăileni au habar de existența dumneavoastră!

Înainte să acuzați fraudarea alegerilor, mai bine ați îmbrăca niște haine bărbătești și v-ați asuma rezultatul obținut de AUR la Viziru. Cine răspunde de acest eșec electoral?

Domnule Ciubuc, duminica seara, în ziua alegerilor, ne-am întâlnit în fața Primăriei Viziru și v-am întrebat cum decurg alegerile. Atunci, când credeați că veți câștiga, nu ați reclamat ”furt, hoție, flotanți” etc. Vă reamintesc că doar 34 de alegători au votat pe liste suplimentare, iar AUR ar fi avut nevoie de 911 voturi ca să fie pe primul loc.

Cât despre ”cumpăratul voturilor”, Viziru a fost o lecție pentru toți care cred că merge această strategie. Electoratul s-a dovedit a fi un adevărat politician: le-a vândut partidelor speranțe și promisiuni. Așa cum voi, politicienii, ne vindeți nouă în campaniile electorale!

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry