Obraznici jurnaliștii ăștia, din Brăila! Au deranjat-o pe doamna purtătoare de vorbe de la Poliție!

Cât tupeu pe noi ăștia, câțiva rămași în presă, care am încercat să aflăm ce s-a întâmplat cu fetița, care părea a fi răpită de un individ, în autobuz. Incidentul a fost raportat ieri, în jurul orei 22.30, iar răspunsul oficial al IPJ Brăila a venit astăzi, la ora 11.30. Între timp, colegii mei, care încă își mai dau interesul, au aflat din surse proprii că fetița este bine și nu a fost victima niciunei infracțiuni. În tot acest timp, deși a fost întrabată de mai mulți colegi, purtătorul de cuvânt al IPJ ne trimitea informații cu privire la alte incidente.

Abia după ce informațiile cu privire la acest caz au fost publicate de presa locală, Poliția a transmis un comunicat pe grupul de presă în care a confirmat faptul că datele sunt reale iar fetița este bine. Mulțumesc frumos! Poate ar trebui să lăsați o parte din leafa voastră colegilor noștri!

Și pentru că nu era suficient, doamna purtătoare de vorbe a vrut să ne arate că este și fudulă și ne-a blocat accesul la scrierea mesajelor în grup.

Siguranță și încredere!

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry