Paladi și-a luat un câine rău! Obiectiv ar fi ca potaia, ajunsă la menopauză, să fie eutanasiată!

Bot în bot cu o lepră mică… ăștia ca Paladi au limba mică!

Ca orice altă muiere văduvită de partid și familie, Paladi și-a luat o potaie care să-i țină de urât în momentele grele din viață, dar mai presus de toate, să-i latre pe cei care îndrăznesc să apuce lesa.

Potaia însă e surdă și puțin cam oarbă. S-a rablagit schimbând la fiecare 4 ani stăpânii și nu prea înțelege de ce șmecheriile, care prindeau acum câțiva ani, nu mai au priză la stăpânii de astăzi.

Paladi, văzând că potaia e tristă, i-a pus la gât o salbă cu zirconii. El știe bine că anii de supunere sunt numărați și nu a riscat să cumpere una cu diamante. ”Apăi, merge și așa!”, și-a zis în sinea lui deputatul, conștient că în 2024 va pierde și ultima frântură de demnitate pe care i-o oferă actualul statut.

Un câine rău, dar fără antrenament, uitat în șomaj din vremea pandemiei, nu va mai reuși să își revină în ciuda tratamentelor costisitoare pe care și alți rătăciți i le administrează. Acest sputnik local, obișnuit cu propagandă și plecăciuni, s-a trezit în fața unei hoarde pe care nu are puterea să o controleze(sîc!). Și vaii… ce nenorocire s-a abătut pe sărmanul câine când hoarda s-a transformat în cooperativă, pentru că nu-i așa… orice lup poate fi domesticit dacă e izolat.

Acum, noi știm și am văzut cu toții suma pentru care acest câine bătrân și ramolit a lins canalizarea în care un copil a căzut în urmă cu câteva zile… și ne gândeam așa… din ce rahat imperial or fi grăunțele pe care i le servește Paladi de a reușit să facă acest câine bătrân să uite că se trage tot din lup…?

P.S Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare(sîc!)

N.R. – Orice asemănare cu persoane reale este pur întâmplătoare!

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry