Campania internă scoate ce e mai rău din Boboc! Îi joacă fulgii peste Podul de la Brăila!

Înțelegem că în campaniile electorale orice este posibil, orice minciună, scoasă din gura unui politician, făcut la apelul bocancilor, devinde declarație publică demnă de luat în seamă.

De aici și până la a insulta inteligența oricărui brăilean, care este capabil să facă diferența între un proiect făcut pe foduri europene și unul făcut din bugetul local, este cale lungă.

Cătălin Boboc era unul din liberalii de la care aveam oarecum unele pretenții(nu foarte multe, nici foarte mari) față de ceea ce declară în spațiul public. Se pare că m-am înșelat din nou în ceea ce-l privește.

Timp de cel puțin patru ani nu l-am văzut pe Boboc măcar o dată să distribuie o știre legată de familia Varga. Nici de tată, nici de fiu. Nu erau așa importanți, nu prezentau un interes crescut în viitorul pe care și-l contura Boboc la șefia Consiliului Județean. Acum însă, când are nevoie de susținere pentru conducerea PNL Brăila, dintr-o dată Boboc a început să distribuie unele informații, cel puțin ciudate.

Boboc îl ceartă pe Facebook pe președintele Consiliului Județean pentru că nu a alocat bani(!?)de la bugetul județului pentru podul peste Dunăre… Chiriac la rândului lui explică că instituția pe care o conduce ajută la ”eliberarea certificatelor de urbanism și a autorizațiilor de construcție referitoare la drumurile de acces și tot ce înseamnă pod”. Și de aici, Boboc înțelege că președintele CJ nu face podul cu care a ”câștigat alegerile”.

Să-mi fie cu iertare, bobocel… Dacă tu crezi că Iulian Chiriac a câștigat alegerile datorită podului lui Tudose, eu cred că tu nu ar trebui să mai ai nicio treabă cu politica. Niciodată!