Pe Cortez îl bate tehnologia! Credeați că s-a pensionat? Nu… el are treabă cu numirea subprefecților și împărțirea funcțiilor!

Vasile Cortez a fost, în perioada iulie-septembrie 2016, președinte interimar al PNL Brăila, dar și secretar-general timp de 8 ani, între 2008 și 2016. Totodată, consilierul județean a ocupat și funcția de consilier personal al primarului Constantin Sever Cibu, apoi și-a găsit loc lângă fostul prefect Cătălin Boboc, fiind secretar al Cancelariei.

Cortez a fost cunoscut mereu drept omul care face și desface în PNL. Au fost candidați care au dat ”all in” pe mâna lui și au pierdut tot, însă din toate războaiele duse, Lt. Col. Vasile Cortez a ieși cu imaginea intactă și cu un zero în plus la ”cifra de afaceri”.

Aflat sub o nouă conducere, la Partidul Național Liberal Brăila, Cortez nu a mai găsit aceleași drumuri libere spre asigurarea unui climat favorabil pentru împărțirea funcțiilor politice. Nu i-a mai cerut nimeni sfatul, iar acel zero în plus, a dispărut de tot.

Și cum în armată nu există tranșee convenabile, Cortez și-a încercat norocul în conversații pe WhatsApp. Doar că, în loc să trimită mesajele persoanei cu care se conversa, le-a postat la ”story” și astfel au fost văzute de toate contactele din telefonul lui.

În primul mesaj Cortez spune: ”Nu ai dreptate cu subprefecții. Unul este la noi. Așteptăm avizul”.

Iar următorul mesaj este: ”Nu s-a stabilit nimic pe deconcentrate”.

Poate în următorul story ne spune colonelul și cât mai e prețul pentru un subprefect? Dar pentru o instituție deconcentrată? Sau așteptăm mesajul scris pe praful depus pe autoturismele celor care ocupă acum aceste funcții?

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry