PNL Brăila a încercat politizarea evenimentului HC Dunărea! Spectacolul a fost organizat de sponsori! Liberalii s-au făcut de rușine, din nou!

După ce au urlat timp de o săptămână, pe Facebook, prin ziarele plătite de PNL Brăila și inclusiv la colț de stradă, liberalii au fost puși la punct din două – trei cuvinte: ”Le mulțumim sponsorilor noștri pentru că au făcut posibil evenimentul care a strâns mii de brăileni în stradă pentru fetele noastre!” – a transmis conducerea clubului.

Da, liberalii au lătrat degeaba și au picat într-o mare capcană, crezând că evenimentul a fost făcut din bani publici. Ceea ce uită liberalii este că unele cluburi, care primesc fonduri de la bugetul local, trebuie să le și justifice, iar un astfel de eveniment nu putea fi justificat. Înțelegem, chiar din declarațiile primarului Marian Dragomir, că rudele deputatului de la Cireșu, care conduc clubul de fotbal, nu prea înțeleg cum e cu justificarea banilor publici, de aici probabil pleacă și confuzia liberalilor.

În acest sezon, echipa de tineret a obținut titlul de campioană națională, iar senioarele au bifat medalia de argint în Cupa României și calificarea în Turneul Final Four al EHF European League. Sunt cele mai bune rezultate din istoria clubului de la malul Dunării, care au fost marcate printr-un eveniment cu adevărat spectaculos, sâmbătă seara, în fața Palatului Agriculturii.

În ciuda faptului că nu a călcat picior de politician pe scenă și nu s-a făcut campanie electorală, PNL Brăila a reușit să răstălmăcească, în stilul caracteristic, sărbătoarea handbalului brăilean.

La două zile după evenimentul care a strâns mii de brăileni în stradă, spre oftica liberalilor care nu pot să înțeleagă că peste 200 de copii fac handbal gratuit în Polivalentă, conducerea clubului le-a mulțumit sponsorilor pentru eveniment, cu mențiunea că fondurile au fost private: ”100% FONDURI PRIVATE, NU BANI PUBLICI! Aceasta este realitatea. Spiritul corectitudinii nu trebuie promovat doar pe terenul de joc!” – a transmis conducerea HC Dunărea Brăila.

Dragi liberali,

Luați cu pâine circul pe care l-ați făcut!

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry