PNL-ul lui Popa spune că Ciucă și Iohannis vin să facă ”declarații sforăitoare şi auto flatulări” la inaugurarea Podului peste Dunăre!

S-au făcut de râs, din nou! PNL-ul condus de deputatul de la Cireșu are probleme cu inaugurarea Podului peste Dunăre, dar în special cu personajele politice care vor participa la eveniment.

”Că tot veni vorba, staţi că vine Podul! Să vedeţi acum bai de mulţime, şedinţe foto, declaraţii sforăitoare şi auto flatulări!”, spune Marius Mitescu, un ”liberal” cules de Popa de prin cotloanele județului și promovat ca viitoare speranță a PNL Brăila.

Să-i anunțe cineva pe liberalii ăștia din județ, cu aere de mari politicieni, că la pod sunt așteptați atât președintele țării, Klaus Iohannis, cât și președintele Partidului Național Liberal, Nicolae Ciucă.

Dar Mitescu nu se oprește aici cu declarațiile și se ambiționează să ne demonstreze cât de PROST pregătit este.

”Umeaza Podul! În vremea asta nimic despre sărăcie, nimic despre locuri de muncă, nimic despre investiţii, nimic despre proiecte cu bani europeni” – spune Mitescu, vorbind despre cel mai mare proiect pe fonduri europene pe care l-a văzut Brăila, la care au fost subcontractate firme românești, cu angajați din Brăila sau Galați, și care produce deja efecte în ceea ce privește investițiile din zonă. Bă, ești prost?

Lăsând la o parte lupta politică, deși trebuie să fii de-a dreptul nebun să comentezi despre un eveniment la care va participa inclusiv șeful tău, spunând că va trage bășini și va face declarații sforăitoare, cât de prost trebuie să fii să te legi de cel mai mare proiect de infrastructură rutieră din România postdecembristă. Cât de prost?

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry