Primul agricultor al județului Brăila vrea să producă pentru austrieci, nu pentru români!

Deputatul de la Cireșu, cel care se bate cu pumnul în piept cu fermele lui făcute pe fonduri europene, cu investiții enorme în creșterea animalelor, vrea să producă, dar nu pentru români.

Într-un interviu la AGROTV, președintele pe tot județul al liberalilor brăileni, deputatul Alexandru Popa, a declarat că intenționează să intre pe piața din Austria prin intermediul unui lanț de supermarketuri.

Până la urmă nu ar fi asta o problemă, omul e pus pe căpătuială și e conștient că tăurașii valorează mai mult peste hotare. Dar Popa nu vrea să fie doar fudul și îi atacă pe restul agricultorilor din Brăila, cei care vor să pună mâncare pe mesele românilor.

Alături de tovarășul lui, Marius Mitescu(altă poamă acră), Popa se postează pe Facebook cu mesajul: ”Unii fabulează despre ”conserve” și denigrează, în timp ce alții investesc timp, muncă, bani și pricepere”.

Timp, muncă, bani și pricepere pentru propriul buzunar! Ca să ne înțelegem, că nu face asta ca să dea brăilenilor de mâncare. Nici măcar muncitorii angajați de diferite firme ca să-i construiască deputatului un centru local de colectare a cerealelor nu sunt brăileni. Inspectoratul Teritorial de Muncă Brăila, împreună cu lucrători ai Inspectoratul de Jandarmi Județean Brăila și ai Biroului pentru Imigrări al Județului Brăila au descoperit în nenumărate rânduri muncitori fără a avea încheiate contracte individuale de muncă în formă scrisă și fără a deține avize de angajare, majoritatea cetățeni din Republica Moldova.

Cultul personalității lui Alexandru Popa nu trece de granițele comunei Cireșu, pentru că, ce să vezi, în Brăila mai sunt și alți agricultori, care dau de mâncare românilor, care angajează și dau salarii brăilenilor, și care nu se laudă pe Facebook cu afacerile lor. Unii dintre ei știu și să citească, fără a urmări cu degetul pe foaie fiecare cuvânt.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry