Prostul nu e prost destul, dacă nu e şi fudul! Căprariu și-a parcat duba pe două locuri! Unul era pentru persoane cu dizabilități!

Brăila Noua a colantat o dubă cu mesajul de campanie și poza candidatului la Primăria municipiului Brăila, după care a parcat-o pe stilul ”brăila nouă” – pe două locuri de parcare, dintre care unul pentru persoane cu dizabilități.

Păi ce facem domnu Căprariu? Nu erați dumneavoastră cel mai vigilent postac cu imagini din trafic și parcări de marketuri? Asta este politica promovată de Brăila Nouă? Între două nu te plouă și cu atât mai puțin dacă te dai lovit…

Singura șansă a lui Căprariu să scoată peste 5% în alegeri este dacă s-ar retrage undeva, în vacanță, eventual cât mai departe de Brăila. Pe lângă faptul că liberalii nu îl votează riscă, când deschide gura, să-și piardă și electoratul care l-a trimis în Consiliul Local.

Oare experții ăia politici pe care îi plătește Boboc nu îl măsoară și pe Căprariu după fiecare ieșire publică? Nu de alta dar mulţi părăsesc barca de salvare, când văd spre ce ţărm pluteşte.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry