S-au încordat mușchii pe ei! Pentru Brăila nu au făcut nimic dar în ședințe ne omoară cu deontologia!

Supărare mare pe liberali, nu că i s-a acordat lui Mihai Tudose titlul de cetățean de onoare al Brăilei, ci că nu li s-a acordat tuturor celor care au pus un șurub la pod! Măi oameni buni, voi sunteți sănătoși la cap?

Voi, ăștia ascunși pe liste sub săgeata albastră, pe care nu vă știe nimeni în Brăila pentru că ani de zile, de când mâncați indemnizația din banii noștri, nu ați tăiat un fir de iarbă în folosul Brăilei. Întreb la modul cel mai serios și îmi asum ce zic, sunteți normali la cap?

Este adevărat că Tudose nu merita să aștepte cinci ani pentru această recunoaștere, eu personal i-aș fi dat-o după ce l-a confruntat pe Dragnea, că în mare măsură a contribuit la eliminarea unui nebun penal. Dar, chiar și așa, să nu recunoști meritele singurului premier pe care l-a dat Brăila după ’90, trebuie să fii mic de tot!

De partea cealaltă, liberalii se pot lăuda cu singurul primar liberal uns cetățean de onoare. Pe vremea lui Cibu și PNL era ceva aparte! Astăzi, între un ”bătăuș”, un turist și un pensionar cu pensie specială, angajat la stat… n-ai ce să alegi!

Până și presa supusă deputatul de la Cireșu îi recunoaște meritele lui Tudose, chiar dacă își pun cuvintele în gura opoziției. Cum am mai zis, statui în patru labe nu se fac!

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry