Știați că Brăila are un senator în persoana lui Andrei Hangan? Nu știați, pentru că domnul e vizibil doar în preajma alegerilor!

Andrei Hangan este din 2020 senator de Brăila, trimis în Parlament sub sigla AUR. Pe lângă faptul că are mari probleme în exprimare, Hangan nu a reușit să ne lămurească în legătură cu inițiativele legislative pe care el le-a avut în Parlament, în folosul brăilenilor.

Întrebat dacă își mai dorește un mandat, Andrei Hangan s-a alintat la început, spunând că s-a săturat, însă parlamentarul este tentat să-și încerce norocul si în 2024. Până la urmă, experiența din 2020 i-a dat aripi.

Ciudat este faptul că Hangan și-a adus aminte de organizația de la Brăila, cea care l-a trimis în Parlamentul României, abia după ce omul de afaceri Florin Cirligea a început să se implice în dezvoltarea organizației. După ce s-au consolidat anumite structuri ale partidului și alături de Cîrligea, în AUR, a venit și fostul președinte al PMP, Viorel Botea, Andrei Hangan a dat ochii cu presa pentru prima dată.

Mai mult, senatorul și-a însușit o parte din realizările colegilor spunând că ”a făcut acum mai mulți pași înainte și a consolidat o echipă puternică de specialiști din toate domeniile”. În realitate, Hangan s-a împiedicat la Brăila de dorința altora de a pune mâna pe partid și inclusiv pe candidatura sa la parlamentare.

Andrei Hangan are 51 de ani și s-a născut în localitatea Vadul lui Vodă, municipiul Chișinău, Republica Moldova. Deși a fost ales să reprezinte Brăila în Parlamentul României, brăilenii nu îl cunosc pe acest senator ”parașutat”.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry