INCREDIBIL! Școala Sf. Andrei din Brăila, trimite drept la replică în numele Consiliului de Administrație! Membrii CA nu au fost informați!

”Vă transmitem dreptul la replică al Consiliului de Administrație al Școlii Gimnaziale ”Sfântul Andrei” referitor la articolul ”Părinții nu își mai lasă copiii la cursuri! Au fost emise două certificate medico-legale! Elevi de clasa a IV-a bătuți și terorizați de un coleg”, publicat în ziarul ”Jurnalul de Brăila” în 7 februarie 2022”, se arată în mail-ul primit pe adresa redacției.

În fapt, contactați telefonic, trei dintre membrii Consiliului de Administrație nu știau de existența acestui ”drept la replică”.

Drept urmare, cei din conducerea Școlii Sf. Andrei nu au dorit să-și asume trimiterea acestui mail, semnând fără drept în numele Consiliului de Administrație.

Contactat telefonic, șeful Inspectoratului Școlar Județean, Cătălin Canciu, a declarat că astfel de decizii se iau de către Consiliul de Administrație reunit, sunt discutate și apoi supuse la vot. Lucru care nu s-a întâmplat în acest caz, după cum au confirmat trei dintre membrii CA.

Jurnalul de Brăila se va abține de la publicarea acestui ”drept la replică” până în momentul în care persoane reale, și nu închipuite, își vor asuma transmiterea lui.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry