Serată muzicală de excepţie – “In Memoriam – Ioana Maria Lupaşcu”

Brăilenii sunt invitați vineri, 19.04.2024, începând cu ora 18:00, în Sala de spectacole a Școlii Populare de Arte „Vespasian Lungu”, la Serata Muzicală organizată special “In Memoriam – Ioana Maria Lupaşcu”, unde se va omagia talentul, viaţa artistică şi personalitatea pianistei Ioana Maria Lupaşcu.

Evenimentul derulat sub genericul “Serată Muzicală – In Memoriam Ioana Maria Lupaşcu”  va avea loc cu prilejul organizării celei de-a XV‑a ediţii a Concursului Naţional de Pian “VIRTUOZII”, în perioada 19-20 aprilie 2024, în cadrul căruia puteţi asista, încă de la ora 11:00, la competiţia în care vor intra tineri cu vârste cuprinse între 5-16 ani proveniţi din mai multe zone ale ţării.

Astfel, în această zi specială, unde tineri pianiști din toată țara, invitați, familie – ne vom întalni pentru a aduce un omagiu pianistei brăilence, Ioana Maria Lupaşcu – o artistă desăvârșită, pe care ziarele internaţionale, au numit-o “pianista & ricca di virtuosita” (plină de virtuozitate). Cu tehnica ei deosebită, Ioana a fost cea care a dat numele Concursului de Pian “VIRTUOZII”, de la Brăila.

Prietena ei, Daniela Nane, într-o declaraţie publică, spunea: „Există pe lume fiinţe în care Dumnezeu a pus din plin calităţi și virtuţi, pentru a face din ele cadou divin oamenilor. Ioana Maria Lupaşcu este una dintre aceste fiinţe rare.”

INTRAREA ESTE LIBERĂ PE TOT PARCURSUL ZILEI
Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry