Vicepreședintele CJ, Ionuț Dobre, a participat la vernisajul expoziției foto-documentare „Atunci și acum / Now and Then”, în Galați

Joi, 17 februarie, în cadrul manifestărilor prilejuite de împlinirea a 30 de ani de Excelență în Învățământul Superior de către colegii și prietenii de la Universitatea „Danubius” Galați, a avut loc vernisajul expoziției foto-documentare „Atunci și acum / Now and Then”, organizată în colaborare cu Secția de Diplomație Publică a Ambasadei Statelor Unite ale Americii la București.

”M-am simțit onorat sa fiu astăzi prezent  la deschiderea pentru public a expoziției de fotografie „Atunci și Acum”/„Then and Now” găzduită de Universitatea “Danubius” din Galați, cu atât mai mult cu cât am fost student al acestei universități.

Alături de gazdele acestui eveniment, rectorul universității, profesor universitar doctor William B. Harvey și președintele universității, profesor universitar doctor Andy Pusca, au mai fost prezenți, atașatul cultural al Ambasadei SUA în România, William J. O’Connor, Președintele Consiliului Județean Galați, domnul Costel Fotea, Primarul Municipiului Brăila, domnul Viorel Marian Dragomir, Viceprimarul Municipiului Galați, domnul Lucian-Valeriu Andrei.

Pentru a-și maximiza potențialul de a modela viitorul, studenții de astăzi trebuie să cunoască și să înțeleagă trecutul și această idee a făcut parte din mesajul pe care l-am transmis și eu alături de ceilalți participanți, în timpul ceremoniei”, a declarat vicepreședintele Consiliului Județean, Ionuț Dobre.

Alături de reprezentanții universității, ai administrațiilor locale și principalelor instituții de învățământ preuniversitar din Brăila și Galați s-au distins și „cei mai viteji şi mai drepți dintre traci” – membrii Asociației Culturale „Tomis”, filiala Galați.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry