A ajuns în arest preventiv după ce i-a furat unui copil telefonul mobil! Tâlhăria s-a produs pe raza municipiului Brăila!

În data de 24 aprilie 2022, polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale au înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila propunerea de arestare preventivă a unui tânăr, în vârstă de 22 de ani, din sat Batogu, comuna Cireșu, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Brăila a dispus arestarea preventiva a acestuia pentru 30 de zile.

Soluția pe scurt: ”În temeiul art. 223 alin 2 Cod procedură penală, art. 226 Cod procedură penală, în referire la art. 202 Cod procedură penală, admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila. Dispune arestarea preventivă a inculpatului C. Ş. Andrei, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, prev. de art. 233 – 234 alin. (1) lit.a) Cod penal, cu aplicarea art. 77 lit.d) Cod penal, pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 24.04.2022 până la data de 23.05.2022 inclusiv. În baza art.275 alin”.

În fapt, în data de 23 aprilie a.c., în jurul orei 16:30, un minor în vârstă de 13 ani, din Brăila, în timp ce se afla pe raza municipiului Brăila, prin folosirea de amenințări, ar fi fost deposedat de telefonul mobil de către o persoană.

”În urma activităților desfășurate, polițiștii au identificat în scurt timp un tânăr, în vârstă de 22 de ani, din sat Batogu, comuna Cireșu, asupra căruia a fost găsit telefonul mobil. De asemenea, s-a stabilit faptul că la momentul comiterii infracțiunii acesta a fost însoțit de un minor, în vârstă de 13 ani, din comuna Viziru.

Tânărul a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Brăila.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată”, a transmis Biroul de Presă al IPJ Brăila.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry