A fost reținut pentru 24 de ore! Șoferul, care a intrat cu mașina intenționat într-un bărbat, va fi cercetat pentru tentativă la omor!

https://observatornews.ro/

Deşi imaginile arată clar intenţia de răzbunare, oamenii legii i-au lăsat inițial liberi pe agresori. Astăzi, Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila a decis reținerea șoferului pentru 24 de ore.

”Având în vedere evenimentul din după-amiaza de 15 septembrie a.c., când un bărbat, în vârstă de 36 de ani l-ar fi lovit cu maşina pe un tânăr de 29 de ani, urmare a faptului că fratele său ar fi fost agresat de tânăr, revenim cu următoarele precizări:

Poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale au continuat cercetările, iar în urma probatoriului administrat, dosarul penal a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila, care a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de şofer, acesta fiind bănuit de săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor, urmând a fi prezentat cu propunere de arestare preventivă”, a transims Biroul de Presă al Poliției.

Imaginile video surprind momentul în care un bărbat îl lovește intenționat cu mașina pe un tânăr aflat pe marginea șoselei. Victima l-ar fi înjunghiat pe fratele șoferului. Putem observa cum tânărul stă în afara părții carosabile, pe marginea străzii, moment în care, deși încearcă să se ferească, autoturismul îl spulberă fără a putea reacționa.

Șoferul a intrat intenționat în acel tânăr pentru că a vrut să se răzbune pe el, după ce cu puțin timp înainte, îl agresase pe fratele său în apropierea unei frizerii.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry