Brăileanul care a anunțat bomba la mall a fost prins de Poliție! Bărbatul are 40 de ani și a fost internat la Psihiatrie!

UPDATE: Aseară, în urma căutărilor efectuate, polițiștii din cadrul Biroului Ordine Publică au depistat pe raza municipiului persoana ce a efectuat apelul fals la centru comercial de pe raza localității Vărsătura, fiind vorba de un bărbat, în vârstă de 40 de ani, din Brăila, acesta fiind condus la sediul poliției pentru audieri.

”În continuare, se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a situației de fapt. De asemenea, bărbatul a fost internat la Spitalul de Psihiatrie „Sf. Pantelimon” Brăila”, a transmis Biroul de Presă al IPJ Brăila.

Reamintim că ieri, în jurul orei 17:15, polițiștii au fost sesizați prin apel 112 de către un angajat al unui centru comercial, că la serviciul relații cu clienții a fost primit un apel care anunța existența unui material exploziv în incinta societății. La fața locului s-au deplasat polițiști, jandarmi și pompieri, centrul comercial fiind evacuat.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry