Forțe noi la I.P.J. Brăila! 16 absolvenți ai Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” și-au început activitatea!

Astăzi, la Inspectoratul de Poliție Județean Brăila, 16 absolvenţi ai Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” din Câmpina, care au promovat promoţia din octombrie 2022, au avut o nouă zi plină de emoţii, odată cu parcurgerea procedurii de repartizare pe funcţii.

Repartizarea s-a efectuat în ordinea mediilor de absolvire, pe funcţiile vacante existente, avându-se în vedere situaţia operativă înregistrată, pentru creşterea gradului de siguranţă a cetăţeanului.

Având în vedere nevoile instituției, aceștia au fost repartizaţi în structurile operative ale I.P.J. Brăila după cum urmează: 5 agenţi de poliţie în mediul urban şi 11 agenţi de poliţie în mediul rural.

Suntem mândri să avem în rândurile noastre tineri polițiști care și-au dovedit deja pasiunea pentru munca de poliție prin rezultatele foarte bune obținute în timpul școlii de agenți și suntem convinși că lucrând alături de profesioniști cu experiență din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila, cariera lor profesională va cunoaște o evoluție și vor deveni în scurt timp polițiști de valoare.

Le urăm bun venit și mult succes în cariera profesională!

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry