HANGAR PUB a fost amendat cu 86.000 de lei!

În data de 29.03.2024, Inspectoratul Teritorial de Muncă Brăila a efectuat o acţiune în colaborare cu I.P.J. Brăila, I.J.J şi I.S.U. Brăila pe raza comunei Vădeni, sat Baldovineşti, Judeţ Brăila, unde au fost depistate 3 persoane care prestau muncă calificată fără a avea încheiate contracte individuale de muncă în formă scrisă şi o persoană care presta activitate deşi avea contractul individual de muncă suspendat.

Deasemenea au fost depistate 3 persoane care desfăşurau activităţi cu caracter ocazional (zilieri) pentru care angajatorul nu a transmis registrul electronic de evidenţă al zilierilor Inspectoratului Teritorial de Muncă înainte de începerea activităţii de către fiecare persoană care urmează să se afle intr-un raport de muncă cu acesta.

Ca urmare, au fost aplicate sancțiuni contravenționale în valoare totală de 86.000 lei, dispunându-se măsuri de intrare în legalitate.

Inspectorii de muncă din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Brăila vor continua acțiunile de control pentru verificarea respectării de către angajatori a prevederilor legale.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry