Patru tineri au petrecut noaptea la Poliție, după ce în mașina cu care se deplasau au fost găsite substanțe ce păreau a fi droguri!

Noaptea trecută, în jurul orei 01:15, polițiști din cadrul Biroului Ordine Publică au oprit în trafic un tânăr, în vârstă de 20 de ani, din Brăila  în timp ce conducea un autovehicul pe strada 13 septembrie 1844 din municipiu.

Șoferul autoturismului a fost testat de polițiștii cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 0,12 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma controlului, în habitaclu, polițiștii au descoperit și ridicat substanțe de culoare alb/transparent în formă solidă (de tip crystal), iar cei patru tineri identificați în autoturism au fost conduși la sediul poliției în vederea continuării cercetărilor.

Șoferul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.465 de lei pentru abaterile constatate, respectiv pentru faptul că a consumat alcool, nu a purtat centura de siguranță și nu a avut asupra sa documentele prevăzute de lege, totodată fiind luată și măsura suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile.

Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a substanțelor care au fost descoperite în autoturism.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry