Poliția rutieră în acțiune! A curs cu amenzi pentru brăilenii care au ignorat regulile de circulație!

La data de 01 august, poliţiști din cadrul Serviciului Rutier, Biroul Rutier, Poliția Orașui Ianca, Poliția Orașului Făurei, Poliția Orașului Însurăței, au acționat în intervalul orar 14:30 – 21:00, pe raza județului Brăila, pentru combaterea nerespectării regimului legal de viteză, respectiv pentru reducerea accidentelor rutiere produse ca urmare a nerespectării regimului legal de viteză.

Cu această ocazie, polițiștii au aplicat 85 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea normelor privind circulația pe drumurile publice, valoarea totală a amenzilor fiind de 42.255 de lei.

În urma activității polițiștii au aplicat 52 de sancțiuni pentru depășirea vitezei legale de deplasare a vehiculelor, 2 pentru depășire neregulamentară, 15 pentru neportul centurii de siguranță și alte 16 sancțiuni contravenționale vizând alte abateri privind circulația pe drumurile publice.

De asemenea, polițiștii au reținut 9 de permise de conducere, din care 7 pentru nerespectarea regimului legal de viteză și 2 permise au fost reținute pentru depășire neregulamentară.

În cursul zilei de ieri, 1 august, în jurul orei 20:46, polițiști din cadrul Poliției Orașului Făurei l-au oprit în trafic pe un bărbat, în vârstă de 34 de ani, din județul Ialomița, în timp ce conducea un vehicul pe raza localității Tătaru din județul Brăila.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând faptul că avea în aerul expirat o îmbibație alcoolică de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

În continuare polițiștii brăileni vor acționa pe raza întregului județ, în vederea prevenirii și combaterii oricăror fapte antisociale, inclusiv în ce privește ilegalitățile în domeniul circulației pe drumurile publice.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry