Procurorii DIICOT le-au stricat rețeaua din Brăila! Sute de grame de cocaină confiscate! Patru persoane reținute!

În ziua de 16 decembrie a.c, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Brăila, cu sprijinul B.C.C.O. – Galați, sub coordonarea procurorilor din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Brăila, au efectuat o acțiune de prindere în flagrant delict și patru percheziții la imobile folosite de patru bărbați, din Brăila, bănuiți de trafic de droguri de mare risc și de introducerea în țară de droguri de mare risc.

Acțiunea de prindere în flagrant delict a fost efectuată cu sprijinul D.C.C.O. – Serviciul Antidrog, B.C.C.O. Timișoara și B.C.C.O. București.

În urma activităților desfășurate, au fost ridicate 250 de grame de cocaină, 19.000 de euro, 4 telefoane mobile și a fost pus sub sechestru un autoturism.

În cauză, s-a reținut faptul că aceștia ar fi introdus în țară cocaina, în vederea comercializării în municipiul Brăila.

În urma probatoriului administrat, procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Brăila au luat măsura reținerii față de cei patru bărbați, cu vârstele de 20, 24, 37 și 54 de ani, iar, în ziua de 17 decembrie a.c., au fost prezentați în fața judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Brăila, care a dispus arestarea preventivă a celor patru bărbați.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul I.G.P.R. – I.N.C., I.P.J Brăila – S.A.S., I.J.J. Brăila, iar suportul operațional a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry