S-a dat alarma noaptea trecută, între Brăila și Galați! Un apel la 112 anunța că în zonă a căzut ”ceva”! Cerul a fost brăzdat de avioane militare!

Autoritățile din cele două județe au ÎMPÂNZIT și PERIAT zona

Poliția, Poliția de Frontieră, ISU și Jandarmeria din Galați și Brăila au efectuat căutări pe câmpurile din zona blocurilor ANL Dimitrie Cantemir din municipiul Galați, aproape de limita dintre județele Brăila și Galați. Au fost folosite inclusiv camere cu termoviziune.

Un apel la 112 a anunțat că în zonă “A CĂZUT CEVA”. Accesul civililor în zonă a fost interzis.

Operațiunea a fost declanșată la scurt timp după ce a fost emis un mesaj RO-Alert pentru județele Galați și Tulcea privind “posibilitatea căderii unor obiecte din spațiul aerian”. Totodată, mai multe avioane militare au survolat zona Galați-Brăila, fapt semnalat și pe rețelele de socializare de numeroși internauți.

Căutările au fost oprite în jurul orei 03:30, nefiind eficiente din cauza întunericului. Perimetrul a fost izolat, iar operațiunea a fost reluată la 06:30. În zona unde s-au efectuat căutări au ajuns, azi-noapte, și prefecții județelor Galați și Brăila.

Prefectul gălățean Claudiu-Sorin Gavril a declarat că o persoană a sunat la 112 și a anunțat că în zona respectivă “a căzut ceva”.

“S-a primit o informație că a căzut ceva, dar nu știm ce și cum. Nu știm ce a căzut și dacă a căzut. Mai multe nu am ce să vă spun. Zona rămâne izolată”, a mai precizat prefectul județului Galați.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry