S-a stins din viață consilierul Dumitru Văduva! Social-democratul a fost cunoscut pentru activitatea sa de peste 25 de ani la conducerea ITM Brăila!

”Un adevărat profesionist” –  sunt cuvintele care le vin în minte, cel mai des, tuturor celor care l-au cunoscut pe Dumitru Văduva, fost șef al Inspectoratului Teritorial de Muncă și consilier județean.    

Dumitru Văduva(71 ani) se afla în concediu alături de soție și alți doi prieteni. Au plecat din România, spre Turcia cu un autoturism  marca „Kia Sportage”.

Poliția din Bulgaria spune că oboseala șoferului și carosabilul umed au fost factorii decisivi care au dus la producerea accidentului. Autoturismul s-ar fi izbit violent de un copac aflat pe marginea carosabilului.

În urma impactului, Dumitru Văduva, care era și proprietarul mașinii, așezat pe bancheta din dreapta față, a suferit un politraumatism și a fost transportat de urgență la spital unde a fost internat la terapie intensivă. La câteva ore de la internare, Dumitru Văduva s-a stins din viață. Ceilalți pasageri au suferit mai multe leziuni însă sunt în afara oricărui pericol.

Soția sa în vârstă de 68 de ani, care călătorea pe bancheta din spate dreapta, a suferit o leziune toracică și abdominală fiind internată la Spitalul Universitar – Burgas.

Accidentul a avut loc în data de 24 octombrie în jurul orei 09.00 pe drumul Burgas – Malko Tarnovo, pe vreme ploioasă și carosabil umed, în condițiile unui tronson drept la urcare. Poliția suspectează faptul că șoferul ar fi adormit la volan, ținând cont de faptul că autoturismul s-a izbit de un copac aflat pe contrasens.

Dumitru Văduva a ocupat funcția de inspector șef al Inspectoratului Teritorial de Muncă Brăila în perioada 1990-2015. Din 2016 a fost ales consilier județean pe listele Partidului Social Democrat.

Dumitru Văduva a fost un exemplu de profesionalism, devotament și înțelepciune!

Jurnalul de Brăila transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate! Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry