Sâmbătă, 21 august – Ziua Porților Deschise la Adăpostul de Câini din Unirea!

S.U.P.A.G.L. Braila organizeaza sambata, 21 august 2021, in intervalul orar 10-12, ”Ziua Portilor Deschise” in incinta adapostului pentru cainii fara stapan din localitatea Unirea.

Evenimentul are ca scop principal stimularea adoptiilor cainilor fara stapan, informarea si educarea publicului cu privire la protectia animalelor, incurajarea voluntariatului.

Vizitatorii pot interactiona cu animalele din adapost si vor putea adopta catei. Pentru adoptie solicitantii trebuie sa prezinte urmatoarele documente: carte de identitate, adeverinta de venit si actele de spatiu. Cei care nu dispun pe moment de un spatiu adecvat dar vor sa salveze un caine, pot opta pentru adoptia la distanta.

Persoanele care adopta un caine in cadrul acestui eveniment vor beneficia de transportul gratuit al cainelui in municipiul Braila, dupa sterilizarea si vindecarea acestuia.

In cadrul evenimentului vor fi distribuite pliante pentru informarea vizitatorilor cu privire la obligatiile detinatorilor de caini. Totodata vizitatorii vor avea ocazia sa se informeze cu privire la necesitatea sterilizarii si microciparii animalelor de companie.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry