SCANDAL cu cuțite la BROTĂCELU! 5 bărbați și-au împărțit lovituri, pe fondul unor neînțelegeri financiare! O femeie a ajuns la spital!

  • O femeie în vârstă de 42 de ani a fost lovită puternic cu un pahar și transportată la spital pentru îngrijiri medicale
  • Cearta ar fi pornit pe fondul unor neînțelegeri financiare. În altercație, unul dintre agresori se pare că ar fi scos un cuțit cu care îi amenința pe ceilalți

În noaptea de 26 decembrie a.c., în jurul orei 00:10, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Făurei au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că în incinta unui restaurant de pe raza localității Filipești, ar avea loc un conflict între mai multe persoane.

”Din cercetări a rezultat faptul că în urma unui conflict spontan declanșat între cinci bărbați, cu vârstele cuprinse între 24 de ani și 34 de ani, din comuna Surdila Găiseanca și Jirlău, aceștia s-ar fi agresat reciproc, fiind sparte mai multe pahare și sticle și ar fi fost amenințați cu un cuțit de unul dintre aceștia, în vârstă de 24 de ani.

În urma altercației a rezultat vătămarea corporală a unei femei, în vârstă de 42 de ani, din localitatea Țepeș Vodă, aceasta fiind lovită cu un pahar și a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fără a rămâne internată”, a transmis Biroul de Presă al Inspectoratului Județean de Poliție Brăila.

De asemenea, în urma evenimentului unul dintre bărbați și-ar fi pierdut o cruciuliță din aur.

Toți cei cinci bărbați implicați în eveniment au fost conduși la sediul poliției pentru audieri, în cauză fiind întocmit dosar penal în care se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburare a ordinii și liniștii publice, lovirea sau alte violențe, distrugere, amenințare, portul fără drept de obiecte periculoase și furt calificat.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry