Școală de vară și la Brăila! Vineri, Jandarmeria va răspunde ”prezent” în fața a zeci de copii curioși!

Tinerii brăileni vor avea ocazia de a petrece timp liber în compania jandarmilor, la sfârșitul acestei săptămâni. Evenimentul vine în întâmpinarea curiozității copiilor de a afla ce presupune munca de jandarm, vor primi informații despre siguranță și vor face cunoștință cu Tuda.

„Vineri, 23 iulie a.c., începând cu ora 1630, vom fi prezenți în Parcul Monument, în parcarea de la rondou, cu ocazia desfășurării evenimentului „Jandarm pentru o zi”, unde publicul va putea interacționa cu colegii noștri pentru a afla detalii privind activitatea noastră de zi cu zi. Vor fi prezentate autospeciale și barca din dotarea unității, cât și tehnica de luptă. Totodată, ni se va alătura și colega noastră patrupedă Tuda, ciobănesc german în vârstă de șase ani, cu specializarea patrulare – intervenție. Aceasta, împreună cu conductorul vor executa o demonstrație de dresaj canin”, a declarat purtătorul de cuvânt al IJJ Brăila.

Evenimentul „Jandarm pentru o zi” face parte dintr-un program amplu al Școlii de Vară, organizată de Forumul Tinerilor din România – Brăila în cooperare cu Primăria Municipiului Brăila. Până în momentul de față, s-au desfășurat peste o sută de ateliere și cursuri diverse (Antreprenoriat, Dansuri, Dezvoltare Personală, Pictură, Canto, Limbi Străine, Sport, Educație Rutieră, Chimie, Istorie, etc.) care au implicat participarea a peste 2.000 de tineri. Programul a fost conceput pentru a stimula curiozitatea celor mici despre lume, dar și pentru a le oferi o experiență de neuitat.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry