Un brăilean în vârstă de 22 de ani i-a furat lanțul de la gât unui copil! Tâlhăria s-a produs în Mizil!

  • Tălharul a fost prins, reținut pentru 24 de ore, iar astăzi a fost prezentat instanței
  • Față de brăilean s-a dispus măsura arestului preventiv

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Mizil au fost sesizați de către un minor în vârstă de 14 ani, din oraș, cu privire la faptul că o persoană necunoscută i-ar fi sustras lănțișorul din aur pe care îl purta la gât.

În baza sesizării s-a constituit echipă operativă. Din verificări s-a stabilit faptul că persoana bănuită de comiterea faptei ar fi abordat tânărul în timp ce se aflau pe stradă, făcându-i aprecieri cu privire la articolele vestimentare, respectiv la bijuteriile pe care le purta.

Tânărul a încercat să evite intrarea într-o discuție cu persoana bănuită de comiterea faptei, iar la un moment dat, aceasta din urmă i-ar fi smuls lănțișorul din aur de la gât, ulterior plecând într-o direcție necunoscută.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat și depistat persoana bănuită de comiterea faptei ca fiind un tânăr în vârstă de 22 de ani din județul Brăila, prejudiciul în cauză fiind recuperat.

Astfel, în baza probatoriului administrat, față de tânărul de 22 de ani a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentat unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry