VIDEO: Aproximativ 1,5 tone de deșeuri menajere au ars într-o locuință din Brăila, noaptea trecută!

UPDATE | În urma incendiului au fost afectate două proprietăți. La proprietatea de unde a pornit focul au ars circa 1500 kg de gunoi menajer și aproximativ 200 de kg materiale textile. Din cauza observării cu întârziere a incendiului a fost afectată și o parte din prorietatea învecinată. La aceasta au ars o magazie construita din lemn și PAL cu o suprafață de cca. 60 mp, cca. 1000 kg lemn de de foc, materiale textile (șase covoare, îmbrăcăminte), două canapele, două tomberoane pentru depozitarea gunoiului și cca. 16 mp. din casa de locuit. S-a degradat tavanul de rigips la o cameră de locuit cu bunurile din aceasta din cauza fumului și a temperaturii.

Cauza probabilă care a dus la producerea incendiului a fost un foc în curte lăsat nesupravegheat sau nestins corespunzător.


1500 kg de gunoi menajer, depozitat într-o locuință de pe strada Arad, a ars într-un incendiu noaptea trecută.

Incendiul a fost anunțat la ora 00.47, pe str. Arad, unde ardea o anexă gospodărească. A intervenit Detașamentul 1 de pompieri Brăila cu 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă.

Au ars o magazie de cca. 60 mp și bunurile din interior, 1500 kg gunoi menajer.

Flăcările se pare că s-au extins de la un foc în spații deschise, lăsat nesupravegheat sau nestins. Incendiul a fost lichidat la 03.20.

Din fericire nu au existat victime.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry